Sotare i Linköping

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Linköping? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Linköping med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Linköping – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Linköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Linköping.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Linköping!

Våra senaste förfrågningar

 • Per bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Besiktning nyinstallation braskamin
 • Jarl bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Skorsten gick av i stormen ca 5 varv uppifrån där tv-antann satt fast. Korstenen ser bra ut under har tagit bort den övre delen. Går bra att elda i.
 • Christopher bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Vi har en otät skorsten. Idag är det ett insatser i en murad skorsten. Önskar få den godkänd att elda i igen. 5år sedan vi eldade.
 • Krystal bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Vi har precis köpt en villa med kamin och kommer att lägga nytt golv där kaminen står idag. Vi måste montera ner kaminen för att kunna lägga golv och vill därför utföra en kontroll/provtryckning på kaminen när detta är slutfört. Arbetet kommer att utföras i...
 • Axel bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Åtgärda besiktnings anmärkningar på 2 st pipor i en tegelskorsten. Olja och ved panna i källaren ca 10m till nock och öppen spis på andra våning ca 5m till nock. Pannans anmärkningar/ Fågelbo i rökkanal ca 2m ner, rökkanal väldigt dålig invändigt (rek renovering...
 • Veronica bad om offert för Hem & Trädgård
  Sotning av öppen spis och vedpanna.
 • Djarir bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Det är dags för att rensa skorsten.
 • Helen bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Önskar offert på sotning av skorsten, kakelugn, öppenspis och köksspis. Jag önskar också statusbesiktning av ovan med förslag på åtgärder som kan ligga till grund för ny offert.
  Vi bor i Karlskrona men fastigheten som ska sotas och besiktigas är belägen i Näshult med adressen Näshult...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.