Sotare i Malmö

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Malmö? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Malmö med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Malmö – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Malmö.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Malmö!

Våra senaste förfrågningar

 • Mikael bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Lagning av skorsten på en enplansvilla. Fogning och lagning av lösa tegelstenar samt nytt skorstensskydd i plåt.
  Nuvarande skorsten är i tegel med betong på toppen.
 • Elin bad om offert för Hem & Trädgård
  Det är eldförbud i kakelugnen och vi vet inte riktigt varför mer än att när hyresvärden kollade upp det för många år sedan så skulle det kosta 30000 kr att få det ordnat. Vi skulle gärna vilja veta vad felet är, vad man kan göra...
 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Igenmurning av gammalt ventrör
 • Lisa bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Sotning av vedspis samt öppen spis
 • Anna Karin bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Täta en kakelugn
 • maria bad om offert för Hem & Trädgård
  sotning av skorsten, öppen spis, kakelugn med gångar, vedspis kök
 • Niclas bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Genomgång av kakelugn, skorsten och vedspis kök samt kanaler
 • Peter bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Behöver få in en köks spis i köket i mitt torp
  Det är en stuga utan el och det ska muras rökrör in i murstocken.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.