Sotare i Västerås

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Västerås? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Västerås med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Västerås – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Västerås.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Västerås!

Våra senaste förfrågningar

 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Jag har precis köpt en sommarstuga (Koludden) och behöver hjälp med eldstaden. Det jag behöver hjälp med och vill ha offert på är:

  Skorstenshuv (Inköp och montering)
  Flyttning av sotningsluckan (den sitter utomhus, lite illa till bakom en del av fasadpanelen, bild finns)
  Glidskydd för markstege
  Takstege vid...
 • Mathias bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  En murad massiv tegelvägg har börjat "tappa" stenar troligen pga vittrade fogar.
  Vi vill få hjälp med lagning av väggen och skorstensrenovering och installation av 3-4 eldstäder (ej inköpta ännu).
 • Cristian bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Jag har ett sommarhus i allgunnaryd och behöver se över skorstenen och reparera den för att kunna instalera peletspanna
  Tack på förhand
 • Göran bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Montera en ventilationskanal för spisfläkt monterad i en traditionell spiskåpa. Längd inklusive skorsten är ca 7m.
 • Robert bad om offert för Hem & Trädgård
  Montera in slang i skorsten jag har slangen å ändarna
 • Jeanette bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Önskar hjälp med provtryckning av våran skorsten, de har eldats i den tidigare innan vi flyttade in, men vi vill veta säkerheten då huset är gammalt.
  Och vad det kostar.
 • Leif bad om offert för Bygg & hantverkare
  Vi har precis köpt en hus byggt på 50-talet. Enligt besiktningen bör den öppna spisen tätas. Nere i källaren har vi även en vedeldad gjutjärnsspis som vi önskar att ni tittar på. Tack!
 • Olga bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Få status på en gammal skorsten med vedspis och bakugn. Jag har köpt ett gammalt hus och vet inte när det användes senast.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.