Sotare i Västerås

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Västerås? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Västerås med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Västerås – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Västerås.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Västerås!

Våra senaste förfrågningar

 • Pontus bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Funktions inspektion skorsten. Byggd 1973 aldrig eldad i.
 • Gunilla bad om offert för Hem & Trädgård
  Behöver hjälp att täta skorsten. Den är provtryckt men godkänns inte för mer än någon myseldning per år. Skorstenen är inte mer än ca 5 m hög. Öppen spis i vardagsrummet på markplan, där börjar skorstenen. Platt tak gör arbetet från taket enkelt.
 • Samir bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Jag behöver besiktning + sotning + borttagning av fågelbo samt eventuellt skydd mot nya fågelbon?

  Mera information:
  Jag har ett hus med en skorsten som går till en eldstad på övervåningen och ett pannrum på nedervåningen (två kanaler?). Skorstenen har inte varit i bruk på några år...
 • anneli bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Vill ha koll på en vedspis i kök o panna i källare..
 • Tomas bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Har tänkt att sätta in en braskamin i vår stuga på Brännö. Är det något särskilt att tänka på. Vi har ingen murstock. Hur högt över taknocken måste den nya skorstenen gå, har hört att det skulle räcka med 40 cm.
 • Camilla bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Vi köpte en sommarstuga i somras med skorsten som man kan elda i både utomhus och inomhus. Vi har eldat ute men inte inne, den behöver sotas innan sa den tidigare ägaren.
 • Charlotte bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sotning av två skorstenar på en stuga på Näsvallen.
 • Stefan bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Provtryckning av öppen spis/eldstad.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.