Sotare i Örebro

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Örebro? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Örebro med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Örebro – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Örebro kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Örebro.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Örebro!

Våra senaste förfrågningar

 • Lars bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  stor putsad skorsten som börja släppa lite här och dör och behöver rustas upp.
 • Lena bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Provtryck av skorsten
 • Per bad om offert för Hem & Trädgård
  Läcker mellan två kanaler.
 • Per bad om offert för Bygg & hantverkare
  Jag vill ha en skorstenshuv monterad hos en dam.
  Jag har mätt grovt och har bilder. Tacksam för snabb återkoppling
 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Gammal skorsten med 9st kanaler behöver muras om ovan nock och förses med huv. Två rökkanaler och övriga ventilatinskanaler behöver iordningställas.
  Huset ligger i Rörbäcksnäs vid Sälenfjällen.
 • ola bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Rensning ventilationskanal och imkanal i radhus. Systemet uppbyggt av frånluftsfläkt på taket utsug på två badrum samt kök.
 • Jerrry bad om offert för Bygg & hantverkare - Murare
  Läckage skorsten.
  Murad skorsten med läckage i rökgaskanal.
 • Kenneth bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sätta in rör i skorstenen. 2 Kanaler gäller det som är ca 6 meter långa. Modellen av skorsten är en så kallad tomteskorsten.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.