Sotare i Örebro

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Örebro? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Örebro med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Örebro – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Örebro kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Örebro.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Örebro!

Våra senaste förfrågningar

 • Ulrika bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sota skortsen
 • Love bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Glidgjuta skorsten för att täta läckage. Ca 7 m kanal med två st 45graders böjar.

  Vill gärna få arbetet klart innan eldningssäsongen drar igång.
 • Peter bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Behöver få in en köks spis i köket i mitt torp
  Det är en stuga utan el och det ska muras rökrör in i murstocken.
 • Joel bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Provtryckning av skorsten
 • Martina bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Behöver sotning av skorstenen
 • Anders bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Sotning
 • teemu bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Går en stuga i nedre flåsjön med öppen spis och kamin.
  Vet ej när de är sotat
  Köpt två år sen.
  Finns ingen stege på taket.
 • Erik bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Vi behöver hjälp att täta en rökkanal i skorsten, läckage mellan kanalerna i nivå med vinden. Eventuellt också förbättra den yttre delen av skorstenen som inte blivit omhändertagen under en längre tid, murbruket börjar släppa lite. Möjligtvis montage av skorstenshuv.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.