Sotare i Jönköping

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Jönköping? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Jönköping med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Jönköping – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Jönköping.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Jönköping!

Våra senaste förfrågningar

 • Eva bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Eva Skoghag Värmdö Runö. Har en gammal Västkuststuga med murad tegelskorsten som jag inte vågar använda då jag vet att den behöver tätas kanske hela murstocken?
 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Skulle vilja veta vad en provtryckning kostar av skorsten på en gammal sommarstuga jag ska renovera lite frampå. Ingen aning om dess skick och skulle vilja ha en koll om de går att elda i den.
 • Nina bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Laga skorsten i två vånings hus med vind
 • Mikael bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Behöver en kontroll av tre "eldstäder" i en villa som jag tillträder den 11/7. Just nu är det eldningsförbud i alla tre.
  En öppen spis, en kakelugn och en är en gammal spis från Husqvarna.
  Fastigheten heter Backgården 1:12 och ligger mellan Laxå och Finnerödja.
 • Per bad om offert för Bygg & hantverkare
  Jag vill ha en skorstenshuv monterad hos en dam.
  Jag har mätt grovt och har bilder. Tacksam för snabb återkoppling
 • Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare
  Montering av skorstenshuv och fågelskydd på murad skorsten. Enplanshus med ryggåstak.
 • Susanne bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Hej, vi har nyligen flyttat in i en villa med en vedpanna som inte har använts på ca 2 år och skulle därmed behöva få skorstenen sotad innan första användningen.
 • Moa bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sotning av skorsten och två vedspisar

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.