Sotare i Norrköping

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Norrköping? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Norrköping med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Norrköping – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Norrköping.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Norrköping!

Våra senaste förfrågningar

 • Camilla bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Emy.xx@hotmail.com
  Ha hjälp med besiktning av skorsten så man kan använda den.
 • Camilla bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Vi köpte en sommarstuga i somras med skorsten som man kan elda i både utomhus och inomhus. Vi har eldat ute men inte inne, den behöver sotas innan sa den tidigare ägaren.
 • Inger bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Sotning av 2 braskaminer på lantstället.
 • Linnea bad om offert för Hem & Trädgård
  Vi flyttar den 23:e sept in i ett hus som har en öppen spis. Vad vi förstår har den inte använts på ett tag och vi skulle vilja att den genomgår en sotning.
 • Jarl bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Skorsten gick av i stormen ca 5 varv uppifrån där tv-antann satt fast. Korstenen ser bra ut under har tagit bort den övre delen. Går bra att elda i.
 • Mats bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Vi ska installera en braskamin installerad i vår eldstad så vi behöver en inspektion av skorstenen
 • Kristina bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Vi har en gammal öppen spis där tegel inuti börjar lossna och på vissa fall även har losat (Tror ej det är så uppe i skorstenen).
 • Stig bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  sotning av öppen spis och vedspis i en skogsstuga i Svärdsjö

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.