Sotare i Helsingborg

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Helsingborg? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Helsingborg med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Helsingborg – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Helsingborg.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Helsingborg!

Våra senaste förfrågningar

 • carina bad om offert för Bygg & hantverkare - Murare
  Glidragning av 3 st pipor ca 7 m, och mura om skorsten ovan tak.
 • Rolf bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  2 öppna spisar 1vedpanna ,det ryker in när vi eldar i pannan vi vågar inte tända i de öppna spisar för övrikt har vi bergvärme.
 • Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Besiktning av min kamin. Samt rengöring. Ja kolla så att allt är okej
 • fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Sota skorsten samt inspektion efter att kaminen varit bortkopplad. (står kvar på samma plats). Gärna intyg på godkänd inspektion.
 • Ylva bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Hej!

  Säljaren till en lägenhet jag funderar på att köpa säger att skorstenen kan behöva åtgärdas, men kan inte beskriva närmre vad exakt som behövs fixas. Jag antar att det i värsta fall är så att hela systemet kan behöva bytas ut helt. Vad skulle en...
 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sotning av skorsten med tre kanaler. En till braskamin. En till vedspis i köket. En till köksfläkten
 • Ninna bad om offert för Bygg & hantverkare
  Har en vedspis i köket som enligt sotaren är igenmurad. Skulle vilja veta om det går att ordna så den blir eldningsbar igen.
 • Carolina bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Hej, jag har precis köpt en sommarstuga som har en liten kamin som tydligen inte har blivit besiktigad på ett tag. Jag vill veta vad det skulle kosta att få den besiktigad.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.