Sotare i Stockholm

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Stockholm? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Stockholm med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Stockholm – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Stockholm.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Stockholm!

Våra senaste förfrågningar

 • Peter bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sotning av skorsten.
 • Caroline bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
 • Niclas bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sota skorsten
 • Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Vad kostar det att täta en skorsten till en öppen spis?? Det är ett engelskt radhus med två våningar + sluttande tak. Sen sticker skorstenen upp ca en meter. Kan det röra sig om 7-8 meter??
 • Eva bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Hej. Behöver sotning i min sommarstugas skorsten. Inte sotad på minst 5 år, men använd ganska lite de sista åren. Har ingen takstege...takpannorna har flyttats för att kunna gå upp på taket.
 • Marie bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Jag vill besiktia/provtrycka min skorsten i huset jag nyss köpt för att ta reda på om den behöver åtgärdas eller om den går att elda i.
  Det är en 1 -1/2 plan med källare och eldstaden är på entréplan. Huset är byggt 1956 och jag har...
 • Leif bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Ska installera en vedkamin/spis i fritidshus. Finns skorsten idag (rör) men behöver troligen modifiera detta för gällande bestämmelser.
 • Peo bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Har en sommarstuga i Viken i Höganäs kommun och behöver hjälp med att gå igenom och kolla upp skorstenen.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.