Sotare i Stockholm

Letar du efter prisvärda murare och sotare i Stockholm? Skorstensarbeten.se gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att inhämta offerter på tjänster som exempelvis skorstenreparation, mura en ny skorsten, täta en skorsten och sota skorsten, i Stockholm med omnejd. 

Det finns många företag som utför skorstensarbeten i Stockholm – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag.

För att företagen ska kunna ge dig så bra kostnads- och projektförslag som möjligt rekommenderar vi att du fyller i din förfrågan så utförligt du kan. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika entreprenörer inom mureri och sotning i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Det är sedan helt upp till dig vilken av dessa du vill samarbeta med.

Kom ihåg att vår tjänst är kostnadsfri att använda och du förbinder dig inte heller till att gå vidare med de företag som kontaktar dig. Att hitta branschens bästa entreprenörer ska vara enkelt och kravlöst!

Vilka typer av tjänster kan jag få hjälp med?

Oavsett om det handlar om att låta en sotare inspektera så att dina rökkanaler är täta inför en kamininstallation, en årlig rutinsotning, mura om den förfallna skorstenen eller utföra en lättare skorstensrenovering så hittar du rätt person för jobbet här.

Längst ner på sidan kan du även se vad andra har ansökt om för tjänster, och som du ser finns det många olika behov av skorstenstjänster.

Vi samarbetar med ett företag som har en stor databas av yrkesprofessionella sotare, vilket betyder att när du skickar in din offertförfrågan så kommer de matcha din ansökan med precis rätt firmor i Stockholm.

Sedan kommer firmorna att kontakta dig med sina offerter, där du bland annat hittar kostnadsförslag. När du valt ut den firma som passar dig bäst så kan ni planera detaljerna för arbetet och sedan sätta igång!

Kom ihåg att...

Du som ansöker som privatperson har rätt att använda dig av ROT-avdraget på många skorstensarbeten!

Lycka till med att hitta din sotare i Stockholm!

Våra senaste förfrågningar

 • Anna-Lotta bad om offert för Hus & Fastighet - Sotare
  Sota skorsten och ev montering av stege upp på taket.
 • Tom bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Hej
  Jag bor i en villa där skorsten är i behov av renovering.
  Kronan runt om är helt klart trasig, för bitar saknas.
  Sotare har inspekterat och kommit fram till att skorsten behöver tas ner till taket och byggas upp på nytt. Jag vill att en...
 • Carin bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sotning av två eldstäder/ kakelugnar
 • Milind bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Montering av skorstenshuv
 • Christian bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Ska sätta in en braskamin och skulle behöva en sotare som kontrollerar och godkänner rökkanalerna. När Sotaren väl är där får han gärna sota också.
 • Anja bad om offert för Bygg & hantverkare - Murare
  Vi skal have renoverat de øverste 2-3 meter av en murat skorsten på et fritidshus med 1 sal. Skorstenen står frit på 1 salen, så det er inget problem at komme til skorstenen. Stenen skall genanvendes så vidt muligt.
 • Maya bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Sotning av skorsten till huset
 • Mikael Sandberg bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Hej vi har en skorsten där murbruket börjar lossna.
  Normal villa skorsten som hör till en öppen spis som inte varit använd på 20 år.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.